Airco Voor In De Slaapkamer
Klimaatbeheersing

Stille Mobiele Airco - Wat Zijn De Beste Stille Mobiele Airco’s Van 2021

Anne Janssen - 1 februari, 2021

AnneJanssen Laatst bijgewerkt op 5 mei, 2021

Stille Mobiele Airco Test - De 5 Beste Stille Mobiele Airco’s

Slaap jij ’s zomers graag in een lekker koele slaapkamer en zoek je daarom de beste stille mobiele airco? En vraagt jouw slaapkamer dan om een stille mobiele airco zonder slang of juist met afvoer naar buiten?

Dikke kans dat je al gauw door de bomen het bos niet meer ziet. Want we hebben het hier over een razend populair apparaat, dus er is ook een enorm aanbod te koop. Het valt voor jou vast niet mee om daaruit precies het apparaat te kiezen dat in jouw situatie het beste is. Daarom schieten we je graag te hulp met onze overzichtelijke stille mobiele airco test.

We maken je in dit artikel duidelijk wat de voordelen van een mobiele airco zijn en hoe jij er maximaal plezier van kunt hebben. Van geluidsniveau tot afstandsbediening en van extra functies tot raamafdichting: we maken het inzichtelijk voor je. Zodat jij straks van een koele, maar stille nachtrust kunt genieten. Voor jouw gemak hebben we 20 apparaten getest. Daarbij is gekeken naar belangrijke zaken zoals vermogen, werking, koeling, bediening, prijs en recensies van klanten. Verder hebben we een handige koopgids toegevoegd, vol extra informatie. Klaar met lezen? Dan kun je met een gerust hart jouw ideale stille mobiele airco kopen!

advertising

Stille Airco Vergelijken - Onze Selectie Van De Beste Stille Mobiele Airco’s

Van de 20 apparaten uit onze stille mobiele airco test hebben we de beste 5 geselecteerd. Ze zijn ondergebracht in 5 categorieën: één beste stille mobiele airco per categorie. Klik hieronder op een categorie om rechtstreeks naar de juiste informatie te gaan:

Beste Stille Mobiele Airco

Whirlpool PACW212HP Review

Whirlpool PACW212HP

Type: Staande ventilator

Vermogen: 850 Watt

Gewicht: 2,9 kg

Geluidsniveau: 75 dB

De beste prijzen

De Whirlpool PACW212PH is een mobiele airconditioner die dankzij de Stilte Modus bijna geruisloos is. Het koelvermogen van dit apparaat is 12000 BTU en het geluidsniveau is slechts 64 dB. Deze mobiele airconditioner is geschikt voor ruimtes van maximaal 40m2. Deze mobiele airco wordt geleverd inclusief afstandsbediening en 2 jaar fabrieksgarantie. Het product is voorzien van een LCD-display en beschikt over 5 warmtestanden. 

Onze mening 

De Whirlpool PACW212PH koelt goed en effectief. Hoewel deze mobiele airco natuurlijk niet helemaal stil is, maakt hij wel minder geluid dan je van een mobiele airconditioner zou verwachten. De bediening van het apparaat is makkelijk. 

 

Voor- en nadelen

Voordelen

 • Koelt effectief
 • Makkelijk te bedienen
 • Ontvochtigt ook

Nadelen

 • Silent mode is nog wel goed te horen

De beste prijzen

Beste Stille Mobiele Airco Voor De Slaapkamer

Klimadeluxe Mobiele Airco

Klimadeluxe Mobiele Airco

Koelvermogen: 12000 BTU

Oppervlakte: 27 m2

Energielabel: A

Geluidsniveau: 58 dB

De beste prijzen

De KlimaDeluxe stille mobiele airco is een airconditioner voor kleinere ruimtes. Dit apparaat heeft een koelvermogen van 7000 BTU en is geschikt voor een kamer van maximaal 27m2. Deze stille mobiele airco wordt geleverd met afvoerslang naar buiten. Met het digitale bedieningspaneel kan je de verschillende opties instellen, waaronder de slaapmodus, de timer, de ontvochtiger en het kinderslot. Het apparaat beschikt over 4 instelbare functies. 

Onze mening 

De KlimaDeluxe is een prima airconditioner voor kleinere ruimtes. Het apparaat koelt goed en maakt relatief weinig geluid. Bovendien is de KlimaDeluxe makkelijk in gebruik, dankzij het digitale bedieningspaneel. De airco heeft wieltjes waardoor je hem ook makkelijk kunt verplaatsen. Een prima optie als je zoekt naar een stille mobiele airco voor een kleinere ruimte!

Voor- en nadelen

Voordelen

 • Makkelijk te verplaatsen
 • Redelijk stil
 • Koelt goed af

Nadelen

 • Te luid om doorheen te slapen

De beste prijzen

Beste Stille Mobiele Airco Zonder Slang

Honeywell ES800 Ervaring

Honeywell ES800

Vermogen: 40 Watt

Waterreservoir: 7 liter

Energielabel: A+

Geluidsniveau: 25 dB

De beste prijzen

143.65 EUR

Klik hier

De Honeywell ES800 is een luchtkoeler die de lucht effectief koelt. De HoneyWell ES800 is voorzien van een QuietSleep ™ Modus met 25 dB. In deze modus verbruikt deze stille mobiele airco slechts 2,7 Watt, wat dus een duurzame optie is. Het maximale koeloppervlakte dat je met dit apparaat kunt koelen is 12m2. De luchtkoeler heeft 4 verschillende schakelstanden: auto, hoog, midden en laag. Dit is regelbaar met een afstandsbediening die meegeleverd wordt. Het product heeft een duidelijk display en is voorzien van een handige timer-functie. Op dit product zit 2 jaar fabrieksgarantie. 

Onze mening 

Als je op zoek bent naar een luchtkoeler van een betrouwbaar merk, dan is de Honeywell ES800 iets voor jou. De luchtkoeler verfrist je ruimte effectief en is gemakkelijk te bedienen. Met de handige timer-functie kan je alvast lekker gaan slapen terwijl het product je kamer nog verkoelt. Met de QuietSleep ™ Modus zal je geen last hebben van geluid. 

Voor- en nadelen

Voordelen

 • Zeer stil
 • Handige timer-functie
 • Betrouwbaar merk

Nadelen

 • Niet geschikt voor grotere ruimtes

De beste prijzen

143.65 EUR

Klik hier

Beste Stille Mobiele Airco Voor De Slaapkamer

WhirlPool PACB212HP Review

WhirlPool PACB212HP

Koelvermogen: 12000 BTU

Oppervlakte: 44 m2

Energielabel: A

Geluidsniveau: 64 dB

De beste prijzen

477.30 EUR

Klik hier

646.49 EUR

Klik hier

499.00 EUR

Klik hier

De WhirlPool PACB212HP is een airconditioner die niet alleen verkoelt, maar ook verwarmt. Dankzij de stiltemodus is de airco stiller dan gemiddeld (5 dB). Wanneer het apparaat niet op stiltemodus staat, heeft de airco een maximaal geluidsniveau van 52 dB. Het vermogen van dit apparaat is 3500 Watt en het maximale koelvermogen is 12000 BTU en het wordt aangeraden de airco te gebruiken in ruimtes van maximaal 34 m2. De airco heeft een display en is te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening. De airco heeft 3 verschillende standen, waaronder een nachtmodus. 

Onze mening 

De WhirlPool PACB212HP is een prima airconditioner! Het apparaat koelt én verwarmt een ruimte effectief, waardoor je deze het hele jaar door kunt blijven gebruiken. Het toestel is bovendien makkelijk in gebruik. Wel is deze airco iets minder stil dan de productomschrijving doet vermoeden. 

 

Voor- en nadelen

Voordelen

 • Koelt effectief
 • Makkelijk te bedienen
 • Ontvochtigt ook

Nadelen

 • Silent mode is nog wel goed te horen

De beste prijzen

477.30 EUR

Klik hier

646.49 EUR

Klik hier

499.00 EUR

Klik hier

Beste Stille Mobiele Airco Voor De Slaapkamer

DUUX Blizzard Smart Review

DUUX Blizzard Smart

Koelvermogen: 10000 BTU

Oppervlakte: 23 m2

Energielabel: A

Geluidsniveau: 56 dB

De beste prijzen

649.99 EUR

klik hier

599.99 EUR

Klik hier

699.00 EUR

Klik hier

De Duux Blizzard Smart is een mobiele airco die de zomer een stuk aangenamer maakt wanneer je binnen zit. Deze airco heeft een geluidsniveau van 56 dB en een koelvermogen van 10.000 BTU. Het apparaat is geschikt voor ruimtes tot 23m2. Je kunt de Duux Blizzard Smart bedienen met de digitale LCD-interface, de afstandsbediening die meegeleverd wordt of via de gratis Duux-smartphone-app voor op je telefoon. Je hebt 2 jaar fabrieksgarantie op deze airco. De airco is voorzien van een display en heeft 3 handmatig instelbare snelheden, een automatische koelmodus, een super stille nachtmodus en een automodus. 

Onze mening

De Duux Blizzard ziet er compact uit, maar heeft veel vermogen en kan een ruimte tot 28m2 koelen. Het apparaat is makkelijk te bedienen en koelt een ruimte niet alleen, maar reinigt ook de lucht in deze ruimte. De Blizzard ziet er bovendien fraai uit. Een goede keuze! 

 

Voor- en nadelen

Voordelen

 • Beschikt ook over ontvochtigingsmodus
 • Mobiel met hoge prestaties
 • Met actief koolstoffilter

Nadelen

 • Maakt vrij veel geluid

De beste prijzen

649.99 EUR

klik hier

599.99 EUR

Klik hier

699.00 EUR

Klik hier

Stille Mobiele Airco open - Eerst Deze Koopgids Lezen

Wat is de beste stille mobiele airco? Op zomerdagen (zeker tijdens een hittegolf) is het prettig om een mobiele airco in huis te hebben om het huis te verkoelen. Een mobiele airco is compact en gemakkelijk te verplaatsen, zodat je niet alleen je woonkamer, maar ook de slaapkamer kunt koelen. Niet alle mobiele airco’s zijn hetzelfde. Er zijn mobiele airco’s die werken met een split unit airco, waarbij er een unit buiten staat, en hebben andere mobiele airco’s een afvoerslang. Voor je een mobiele airco aanschaft is het dus belangrijk dat je weet wat je koopt en welke mobiele airco’s naast handig ook stil zijn. Niemand wil ‘s nachts wakker worden van een airco die heel veel geluid maakt. Wij leggen je alles uit over mobiele airco’s en waar je op moet letten.

Geluidsstille Mobiele Airco Vergelijken - Waar Moet Je Op Letten?

Koeloppervlakte

Niet alle mobiele airco’s zijn geschikt voor hetzelfde koeloppervlakte. Bekijk dus eerst hoe groot de ruimte is (m3 lucht) die je wil koelen en kies een airco met voldoende koelvermogen uit. 

(Koel)vermogen

Het koelvermogen zegt iets over hoe goed een mobiele airco in staat is om te koelen. Hoe hoger het koelvermogen, hoe koeler je ruimte zal worden. Het is dus belangrijk dat je kijkt naar het koelvermogen om te weten hoe effectief een split airco of een andere apparaat een ruimte koelt. Zo is een airco met 9000 btu bijvoorbeeld effectiever dan een airco met 7000 btu. 

Geluidsniveau

We zeiden het al eerder: niemand wil ‘s nachts wakker worden van een brommende airco naast zijn bed. Kies daarom altijd voor een stille luchtkoeler, hoe minder decibel geluid deze maakt hoe beter het is voor je nachtrust en wooncomfort.  

Energiegebruik

De meeste airco’s zijn van oorsprong energievreters die nogal wat watt aan stroom gebruiken. Gelukkig staat de ontwikkeling niet stil en zijn veel mobiele airco’s tegenwoordig uitgerust met duurzaam R290 koelgas en zijn ze dus relatief zuinig. Het is handig om hier bij aankoop naar te kijken, zodat je na aanschaf van je apparaat niet opeens voor een grote verrassing komt te staan als je je energierekening ontvangt. 

Waar Ga Je De Airco Voor Gebruiken?

Slaapkamer

Slaapkamers zijn vaak relatief kleine ruimtes, en dus heb je ook een mobiele airco met minder capaciteit nodig. Je kunt hier rekening mee houden bij het kiezen van het model airco voor in jouw slaapkamer. Kies je voor een split airco? Dan is het wel belangrijk dat je vanuit de slaapkamer de mogelijkheid hebt om een unit buiten (op het balkon of dakterras) te zetten. 

Woonkamer

Zoek je een verplaatsbare airconditioning voor de woonkamer? Dan is het handig om te kiezen voor de aanschaf van een airco met veel koelvermogen, zodat de airco groot genoeg is om de hele ruimte effectief te koelen. Veel mobiele luchtkoelers hebben wel wieltjes, waardoor je de airco altijd naar een andere plek kunt rijden om een ander deel van de kamer te verkoelen. 

Verwarming (als die functie erop zit)

Wil je de mobiele airco niet alleen gebruiken om te koelen, maar wil je deze het hele jaar door gebruiken? Dan kan je kiezen voor een apparaat die niet alleen jouw woonkamer koelt, maar hem ook kan verwarmen. Kijk dus goed of deze functie op het apparaat zit dat jij wil kopen. 

Wat Is De Beste Stille Mobiele Airco?

Wij zijn het meest enthousiast over de Whirlpool PACW212HP. Deze mobiele airconditioner maakt amper geluid en kan de te warme ruimte in jouw huis heerlijk verkoelen en gebruikt relatief weinig energie. Wat ons betreft heeft de Whirlpool de perfecte balans tussen prestaties en prijs. Omdat de airco op wieltjes staat, kan je deze gemakkelijk verplaatsen door je huis, zodat je overal een aangename temperatuur hebt. Ons advies? Deze mobiele airco is een absolute aanrader! 

AnneJanssen

Anne Janssen

Traditional El Salvadorian breakfast in El Tunco cost $2-$5 numerous restaurants, cafes and stands offer up Desayuno Traditional. I can and do eat this daily, eggs, avocado, beans, fried banana’s and bread are perfect after surf meal, this is what the locals eat daily at home as well.

Artikel review (0)

Gerelateerde berichten

Mobiele airco kopen – Waar op letten

Mobiele airco kopen – Waar op letten?

Anne Janssen - Jun 17, 2021

Hoe werkt een mobiele airco

Hoe Werkt Een Mobiele Airco

Anne Janssen - Jun 17, 2021

Hoe werkt een luchtkoeler?

Hoe werkt een luchtkoeler?

Anne Janssen - Jun 17, 2021

advertising

Wat Kost Een Mobiele Airco Aan Stroom

Anne Janssen - Jun 17, 2021