Airco Zonder Slang
Klimaatbeheersing

Beste Mobiele Airco Zonder Slang - Bekijk De Beste Mobiele Airco's Zonder Slang

Anne Janssen - 22 april, 2021

AnneJanssen Laatst bijgewerkt op 22 april, 2021

Mobiele Airco Zonder Afvoerslang - De 5 Beste Airco’s Zonder Slang

Hou jij van een koele kamer maar niet van een afvoer naar buiten en zoek je de beste mobiele airco zonder slang? Dan moet je vooraf wel een paar dingen weten, want er zitten voor- en nadelen aan zo’n oplossing. En omdat het beschikbare aanbod nogal uiteenloopt, is het van belang om je zaakjes vooraf goed op een rij te hebben.

Om erachter te komen welke oplossing voor jou nou het beste uitpakt, hebben we voor jou de test ‘mobiele airco zonder slang’ uitgevoerd. Daarbij hebben we een flink aantal apparaten getest, inclusief enkele slimme alternatieven. In dit artikel leggen we uit waar je op moet letten als je een mobiele airco zonder slang wilt kopen. Daarbij besteden we aandacht aan zaken als werking, bediening, ervaringen van klanten, prijs en nog veel meer. Verder vind je een handige koopgids vol info. Daarna weet jij vast en zeker welke mobiele airco zonder slang voor jou de coolste is!

advertising

Mobiele airco zonder slang vergelijken: onze selectie van de beste apparaten

Een mobiele airco zonder slang is natuurlijk heerlijk flexibel in het gebruik. Alleen… ze zijn bijna niet te krijgen. Meestal heeft een mobiele airco gewoon een afvoerslang naar buiten. Het aantal slangloze apparaten met een eigen opvangbak is dus niet zo groot. Daarnaast zijn er ook andere opties: de mobiele airco met buitenunit (split unit, monteur vereist) of een luchtkoeler (‘airco light’). Die hebben we dan ook meegenomen in onze selectie van 5 apparaten, die elk de beste zijn in hun categorie. Klik op jouw keuze hieronder en je gaat meteen naar de juiste informatie:

Beste Mobiele Airco Zonder Slang

Evolar EVO-ES9000 review

Evolar EVO-ES9000

Koelvermogen: 14500 BTU

Oppervlakte : 48 m2

Energieklasse: B

Geluidsniveau: 59 dB

De beste prijzen

995.00 EUR

Klik hier

De Evolar EVO-ES9000 is een unieke mobiele airco zonder afvoerslang. Vanwege het gebrek aan afvoerslang kan de airco overal geplaatst worden. Dit apparaat heeft een vermogen van 2500 Watt en een koelvermogen van 9000 BTU. Met energielabel A is de Evolar ontzettend zuinig en dus een duurzame keuze. Het product is geschikt voor ruimtes tot 50m2 en wordt geleverd inclusief afstandsbediening. Op de Evolar EVO-ES9000 zit 2 jaar fabrieksgarantie. De airco is zeer stil. 

Onze mening 

De Evolar EVO-ES9000 is uniek in zijn soort. Het apparaat heeft een condensbak waarin de warmte van het water opgeslagen wordt. Er wordt gebruik gemaakt van het principe van lucht-watercondensatie en dat is een innovatieve manier van koelen! Het product biedt de mogelijkheid om te genieten van een mobiele airco zonder slang die je overal kunt plaatsen en die grote ruimtes goed koelt. Het apparaat is stil tijdens het koelen en biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van een airco op plekken waar een airco eigenlijk niet kan staan. 

 

Voor- en nadelen

Voordelen

 • Stil tijdens het koelen
 • Airco zonder afvoerslang
 • Koelt snel

Nadelen

 • Apparaat is erg zwaar

De beste prijzen

995.00 EUR

Klik hier

Beste Mobiele Split Airco

Trotec split airconditioner review

Trotec split airconditioner

Koelvermogen: 14500 BTU

Oppervlakte : 48 m2

Energieklasse: B

Geluidsniveau: 59 dB

De beste prijzen

1799.95 EUR

Klik hier

De Trotec Split Airconditioner is zeer krachtig en heeft een zeer hoge koelcapaciteit, ondanks de compacte afmetingen. Het vermogen van dit apparaat is 4300 Watt en het koelvermogen in BTU is 14.500 BTU. Met energielabel B is dit product een duurzame keuze. Het geluidsvermogen van deze mobiele split airco is 59 dB. Deze krachtige mobiele split unit airco is geschikt voor ruimtes tot maximaal 120 m3. De Trotec Split Airconditioner wordt geleverd met een IR-afstandsbediening en een 3-meter verbindingsleiding. Op dit apparaat zit 2 jaar fabrieksgarantie en de mobiele split airco van Trotec met split unit bevat 3 verschillende koelstanden. 

Onze mening

Als je op zoek bent naar een zeer krachtige split airconditioner, is de Trotec Split Airconditioner een goede keuze. De prijs is hoog, maar het apparaat koelt zeer effectief, waardoor je ook wanneer het buiten heet is kunt genieten van een aangename binnentemperatuur. De unit maakt niet veel geluid. 

 

Voor- en nadelen

Voordelen

 • Redelijk geluidsarm omdat unit die geluid maakt buiten kan staan
 • Goede kwaliteit
 • Eenvoudig in gebruik

Nadelen

 • Hoge prijs

De beste prijzen

1799.95 EUR

Klik hier

Beste Monoblock Airco

Innova 2.0 12HP DCInverter - Plug and play Monoblock Airco review

Innova 2.0 12HP DCInverter - Plug and play Monoblock Airco

Koelvermogen: 8000 BTU

Oppervlakte : 29 m2

Energieklasse: A+

Geluidsniveau: 59 dB

De beste prijzen

1465.75 EUR

Klik hier

1465.00 EUR

Klik hier

De JustFire WZ-28EC is een monoblock Airco die zuiniger is dan de conventionele split units. De airco is gemakkelijk te installeren en heeft een vermogen van 1287 Watt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 40 dB, wat voor zo’n krachtige monoblock airco zeer laag is. Met energielabel A is deze monoblock airco bovendien erg zuinig en duurzaam, want je verbruikt tot wel 30% minder energie! Deze airco koelt ruimtes van maximaal 53m2 en wordt geleverd met afstandsbediening. Je kunt de airco ook bedienen via het eenvoudige bedieningspaneel. 

Onze mening 

Deze krachtige JustFire WZ-28EC monoblock Airco is een goede keuze als je ruimtes effectief en goed wil koelen en tegelijkertijd aan het milieu wil denken. Met energielabel A maak je een energiezuinige keuze wanneer je voor deze monoblock airco kiest. Deze airco heeft dus geen buitenunit, wat het installeren en monteren van de unit lekker eenvoudig maakt. Alles zit in één apparaat en het geheel neemt dus weinig ruimte in beslag. Het apparaat is relatief stil en koelt goed. 

Voor- en nadelen

Voordelen

 • Koelt effectief
 • Laag energieverbruik
 • Slank design

Nadelen

 • Kokers zijn moeilijk te plaatsen

De beste prijzen

1465.75 EUR

Klik hier

1465.00 EUR

Klik hier

Beste Alternatief Voor Airco Zonder Slang

HoneyWell TC10PM Luchtkoeler Review

HoneyWell TC10PM Luchtkoeler

Vermogen: 40 Watt

Inhoud: 10 liter

Energieklasse: A+

Geluidsniveau: 45 dB

De beste prijzen

99.99 EUR

Klik hier

129.99 EUR

Klik hier

119.95 EUR

Klik hier

De Honeywell TC10PM is een luchtkoeler die op warme dagen warme lucht omzet in een koel briesje met wat verneveling. Dit product heeft een vermogen van 40 Watt en een geluidsniveau van 65 dB. De Honeywell aircooler is geschikt voor ruimtes van maximaal 20m2. Dit apparaat heeft 3 verschillende standen en heeft een watertank van maar liefst 10 liter. Deze hoef je dus niet vaak bij te vullen. 

Onze mening

Deze aircooler van Honeywell koelt de lucht effectief. Dankzij de honingraatstructuur wordt de lucht niet alleen gekoeld, maar ook gezuiverd. De lucht wordt gelijkmatig de ruimte ingeblazen, zodat het in alle delen van de ruimte lekker koel wordt. Deze aircooler is stukken zuiniger van een airco en dat spreekt ons natuurlijk aan. Dit apparaat is naast kwalitatief goed ook lekker stil. Dit maakt het prettig om de Honeywell ook ‘s avonds en ‘s nachts aan te zetten. Een prima koop

 

Voor- en nadelen

Voordelen

 • Energiezuinig
 • Bevochtigt de ruimte
 • Stil

Nadelen

 • Apparaat kan alleen gebruikt worden als ramen en deuren openstaan i.v.m. de luchtstroom

De beste prijzen

99.99 EUR

Klik hier

129.99 EUR

Klik hier

119.95 EUR

Klik hier

Goedkope Mobiele Aircooler

Tristar AT-5450 Review

Tristar AT-5450

Vermogen: 40 Watt

Inhoud: 9 liter

Energieklasse: A

Geluidsniveau: 60 dB

De beste prijzen

99.99 EUR

Klik hier

110.50 EUR

Klik hier

93.99 EUR

Klik hier

De Tristar AT-5450 is een goedkope luchtkoeler/ventilator die de lucht in een ruimte koelt met koud water. Het apparaat heeft een vermogen van 50 Watt, een geluidsniveau van 63,1 dB en een gewicht van 7,7 kilogram. Er zit 2 jaar fabrieksgarantie op de Tristar AT-5450 en je kunt dit product gebruiken voor ruimtes van maximaal 40m2. Het waterreservoir heeft een inhoud van 4,5 liter. Je kunt dit reservoir gemakkelijk bijvullen wanneer dat nodig is. Deze mobiele aircooler is voorzien van vijf verschillende luchtstroomstanden en oscillatie zodat de aircooler alle hoeken van de ruimte verkoelt. 

Onze mening

Dit apparaat is een prima optie wanneer je binnen wat verkoeling wil tijdens de warme zomermaanden. Je kunt de mobiele aircooler makkelijk verplaatsen dankzij de zwenkwielen. We vinden dit apparaat makkelijk in gebruik en energiezuinig. Een aantrekkelijke keuze voor een aangename prijs! 

Voor- en nadelen

Voordelen

 • Zuinige keuze
 • Vijf verschillende luchtstroomstanden
 • Makkelijk te verplaatsen

Nadelen

 • Geluid is redelijk luid

De beste prijzen

99.99 EUR

Klik hier

110.50 EUR

Klik hier

93.99 EUR

Klik hier

Mobiele Airco Zonder Slang Kopen - Koopgids

Wil je de beste mobiele airco zonder slang kopen? Het is goed om niet zomaar het eerste apparaat aan te schaffen dat je tegenkomt. Om jouw ruimte goed en effectief te koelen, moet je wel weten wat voor jou en voor jouw huis de beste optie is! Wij vertellen je waar je op moet letten bij je zoektocht naar een mobiele airco zonder slang. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om te letten op het oppervlakte, de prijs, het vermogen en hoe zuinig het apparaat is. Hieronder vind je onze bevindingen. 
Airco Zonder Slang Vergelijken - Wat Is Belangrijk

Oppervlakte

Wanneer je op zoek bent naar een mobiele airco om te voorkomen dat warme lucht het onaangenaam maakt in een ruimte, moet je goed kijken hoe groot (hoeveel vierkante meter) de ruimte is. Wanneer je een hele kleine ruimte wil koelen, is het belangrijk dat de airco ook werkt voor een kleine ruimte. Zo werkt het natuurlijk ook andersom. Wil je minder last hebben van warme lucht in een grote ruimte? Dan werkt een mobiele airco alleen goed als je een apparaat koopt dat gemaakt is voor grote oppervlaktes. 

Prijs

Een mobiele airco zonder slang is een luchtkoeler zonder afvoer. Het feit dat er geen installatie aan te pas komt bij een mobiele airco, zorgt ervoor dat de prijs van mobiele airco’s vaak ook lager uitvalt. Een mobiele airco met meer voordelen, zoals meer vermogen, of een energiezuiniger apparaat, zal automatisch meer kosten dan een mobiele airco die geschikt is voor een klein oppervlak of kleinere ruimtes.

Vermogen

Het vermogen van je mobiele airco zonder slang bepaalt hoe sterk het apparaat is, en dus ook hoe effectief het product een ruimte koelt. Hoe meer vermogen, hoe aangenamer het in huis zal zijn en hoe minder last je zult hebben van de warmte. Andersom geldt ook: hoe meer vermogen, hoe meer je zult betalen voor jouw mobiele airco zonder slang. 

Energiezuinig

Luchtkoelers zijn energiezuiniger dan airconditioners. Dit maakt een luchtkoeler een duurzamere oplossing dan een airco. Je hebt minder last van de warmte, zonder direct een hoge energierekening te krijgen. Toch zijn niet alle luchtkoelers even zuinig. Vind je dit belangrijk? Kijk dan bij de aankoop van je mobiele airco zonder slang naar buiten goed naar het energielabel van het product. 
Met Of Zonder Slang - Een Mobiele Airco Zonder Slang Bestaat Niet
Een mobiele airco zonder slang heeft geen slang naar buiten die warme lucht afvoert. Technisch gezien is dit dus geen airco. Een mobiele airco zonder slang naar buiten zorgt ervoor dat koude lucht door de kamer wordt verspreid; niet dat warmte wordt afgevoerd. Er zit dus echt een verschil tussen een airco en een luchtkoeler. Een mobiele airco zonder slang is een luchtkoeler, geen airco zonder afvoer, en doet dus meer iets aan de gevoelstemperatuur, niet aan de daadwerkelijke temperatuur in een kamer. 

Mobiele Airco Met Condensbak Zonder Slang - Slechts 1 model

Bij een mobiele airco met condensbak wordt water opgeslagen in een uniek energy storage system. Deze mobiele airco maakt gebruik van het principe van lucht-watercondensatie in combinatie met het principe van een vriezer. Het water in de tank wordt naar een temperatuur van -6 graden gebracht, waardoor de mobiele airco heel goed kan koelen, ook op hete zomerdagen. Onze nummer is is het enige model mobiele airco zonder slang dat met dit principe werkt. Bij dit apparaat staat de 37-liter watertank in directe verbinding met een warmtewisselaar. 

Wat Is De Beste Mobiele Airco Zonder Slang

Onze nummer 1 is de Evolar EVO-ES9000. Deze mobiele airco zonder slang is uniek in haar soort dankzij de condensbak waarin water opgeslagen wordt. Deze techniek is uniek en innovatief, zeker wanneer we kijken naar het feit dat er zonder slang gewerkt wordt bij deze mobiele airco/luchtkoeler. Het apparaat werkt verrassend goed en is betrouwbaar, want de Evolar koelt ruimtes zeer effectief en doet dat op een energiezuinige manier. Wij zijn enthousiast over dit stabiele en stevige apparaat! 

 

AnneJanssen

Anne Janssen

Traditional El Salvadorian breakfast in El Tunco cost $2-$5 numerous restaurants, cafes and stands offer up Desayuno Traditional. I can and do eat this daily, eggs, avocado, beans, fried banana’s and bread are perfect after surf meal, this is what the locals eat daily at home as well.

Artikel review (0)

Gerelateerde berichten

Mobiele airco kopen – Waar op letten

Mobiele airco kopen – Waar op letten?

Anne Janssen - Jun 17, 2021

Hoe werkt een mobiele airco

Hoe Werkt Een Mobiele Airco

Anne Janssen - Jun 17, 2021

Hoe werkt een luchtkoeler?

Hoe werkt een luchtkoeler?

Anne Janssen - Jun 17, 2021

advertising

Wat Kost Een Mobiele Airco Aan Stroom

Anne Janssen - Jun 17, 2021