Dyson Airco
Klimaatbeheersing

Dyson Airco - Wat Zijn De Beste Dyson Airco’s Van 2021

Anne Janssen - 19 januari, 2021

AnneJanssen Laatst bijgewerkt op 1 februari, 2021

Dyson airco review: de 5 beste modellen van 2021

Wil jij je huis verkoelen met een echte Dyson airco en zoek je naar informatie over de mogelijkheden? Dan kom je vanzelf uit bij een geavanceerde Dyson aircooler. En daar gaat deze Dyson airco review dus ook over. Nu is een aircooler weliswaar officieel geen airco, want die maakt Dyson momenteel ook niet. Maar door de geavanceerde techniek die Dyson verwerkt, zijn hun aircoolers toch wel een soort ‘airco light’ met een geweldige koelfunctie.

Om het voor jou allemaal netjes in kaart te brengen, hebben we deze Dyson airco review voor je samengesteld. We vertellen je in dit artikel over de verschillende mogelijkheden van Dyson luchtkoelers én we bespreken 5 zeer populaire modellen. Daarbij zul je merken dat de meeste Dyson aircoolers niet alleen voor heerlijke verkoeling binnenshuis zorgen, maar ook de lucht zuiveren van fijnstof, pollen, allergenen, huidschilfers van dieren en dergelijke. Dus met een Dyson aircooler wordt jouw omgeving fris én schoon. Behalve onze review vind je hieronder ook nog een handige koopgids met extra informatie. Alles bij elkaar moet het daarna voor jou niet moeilijk meer zijn om de juiste Dyson aircooler te kiezen.

advertising

Onze selectie van de beste Dyson luchtkoelers

Hoewel Dyson geen airco’s maakt, is dit merk juist wél sterk in hoogwaardige aircoolers. Daarin heb je dan ook een brede keuze. We hebben hieruit een gevarieerde selectie van 5 apparaten gemaakt. Je kunt hieronder je favoriet(en) aanklikken om meteen naar de bijbehorende informatie te gaan:

Dyson Pure Cool Me Review

Dyson Pure Cool Me Review

Dyson Pure Cool Me review

Gewicht: 6 kg

Reinigingstechniek: Filters

Max oppervlakte: 20 m2

Geluidsniveau: 59,2 dB

De beste prijzen

De Dyson Pure Cool Me is een luchtreinigingsventilator die jou verkoelt met gereinigde lucht. Dit product heeft een vermogen van 40 Watt met 10 snelheidsinstellingen. De luchtreinigingsventilator heeft een oscillatiehoek van 70 graden en weegt slechts 2,71 kilogram. Het product bevat een afgedicht filter waarin een actief koolstoffilter met een HEPA-filter van glasvezel worden gecombineerd. De Dyson Pure Cool Me heeft een timer zodat het apparaat zichzelf kan uitschakelen. Het apparaat is met je telefoon te bedienen.

Onze mening 

De Dyson Pure Cool Me is een luchtreinigingsventilator die effectief de lucht reinigt en tegelijk verkoelt. Deze combinatie maakt dat je werkt of leeft in een ruimte waar het koel is en waar je zeker weet dat je schone lucht inademt. Het apparaat is uitgerust met een deeltjes- en gassensor, waardoor je precies weet welke stoffen er uit je lucht gehaald worden. De Dyson Pure Cool Me ziet er mooi uit en werkt zoals je het van een echte Dyson mag verwachten!

 

Voor- en nadelen

Voordelen

 • Mooi design
 • Reinigt de lucht zeer grondig
 • Met je telefoon te bedienen

Nadelen

 • Hoge prijs

De beste prijzen

Dyson AM09 Hot & Cool Review

Dyson AM09 Hot & Cool Review

Dyson AM09 Hot & Cool

Gewicht: 2,7 kg

Reinigingstechniek: Filters

Max oppervlakte: 32 mm2

Geluidsniveau: 64 dB

De beste prijzen

335.00 EUR

Klik hier

449.99 EUR

Klik hier

329.00 EUR

Klik hier

De Dyson AM09 Hot + Cool is een verwarmingsventilator die zowel voor verwarming als voor verkoeling kan zorgen. Dit product heeft een vermogen van 2000 Watt en beschikt over 10 snelheidsstanden. De Dyson AM09 Hot + Cool is voorzien van soepele oscillatie met een draaibeweging van 70 graden, wat inhoudt dat de luchtstroom alle delen van de kamer bereikt. Het apparaat weegt 2,68 kilogram en is voorzien van een timer, zodat je gewoon kunt gaan slapen terwijl het apparaat zichzelf uitschakelt. 

Onze mening 

De Dyson AM09 Hot + Cool is een absolute verbetering van de AM05. De AM09 is maar liefst 75% stiller en is hiermee een zeer stille verwarmingsventilator. Het design is mooi en gemakkkelijk schoon te maken. Het apparaat is bovendien makkelijk in gebruik. Een mooi product om een ruimte effectief te verwarmen of te verkoelen! 

 

Voor- en nadelen

Voordelen

 • Super stil
 • Verwarmt én verkoelt
 • Schakelt automatisch uit

Nadelen

 • Hoge prijs

De beste prijzen

335.00 EUR

Klik hier

449.99 EUR

Klik hier

329.00 EUR

Klik hier

Dyson AM09 Hot & Cool Review

Dyson Pure Hot Cool Link Review

Dyson Pure Hot+Cool Link

Gewicht: 6,3 kg

Reinigingstechniek: Filters

Soort: Koelen, reinigen en verwarmen

Geluidsniveau: 60 dB

De beste prijzen

670.00 EUR

Klik hier

399.00 EUR

Klik hier

De Dyson Hot+Cool Link is een luchtreiniger die ook verwarmt en verkoelt. Het product heeft een vermogen van 2100 Watt en heeft 10 snelheidsinstellingen. De oscillatiehoek van dit product is 70 graden en de Dyson Hot + Cool Link weegt 3,8 kilogram. Dankzij het HEPA-filter kan de lucht zeer goed gereinigd worden. Het product is voorzien van een timer en kan bestuurd worden met stembediening en een magnetische afstandsbediening. 

Onze mening 

De Dyson Hot + Cool Link is een heel compleet product dat de lucht niet alleen kan reinigen, maar ook kan verkoelen en verwarmen. Hoewel de prijs van het product hoog is, doet het product wel wat het belooft. De lucht wordt effectief gereinigd en wanneer je kiest voor verwarming of verkoeling, bereikt de gekoelde of verwarmde lucht alle hoeken van de kamer. 

 

Voor- en nadelen

Voordelen

 • Reinigt de lucht effectief
 • Eenvoudig in gebruik
 • Mooi design

Nadelen

 • Hoge prijs

De beste prijzen

670.00 EUR

Klik hier

399.00 EUR

Klik hier

Dyson Pure Cool Review

Dyson Pure Cool Review

Dyson Pure Cool

Gewicht: 4,98 kg

Reinigingstechniek: Filters

Oppervlakte: 60 m2

Geluidsniveau: 64 dB

De beste prijzen

595.00 EUR

Klik hier

599.00 EUR

Klik hier

599.00 EUR

Klik hier

De Dyson Pure Cool is een luchtreinigingsventilator die automatisch gassen, verontreinigende stoffen en allergenen uit de lucht haalt. De oscillatiehoek van de Dyson Pure Cool is 35 graden en het product weegt 4,98 kilogram. De Dyson Pure Cool bevat een HEPA-filter en een koolstoffilter en is ook uitgerust met een slaaptimer. Het product kan bediend worden met stembediening en een afstandsbediening. 

Onze mening 

De Dyson Pure Cool zuivert de lucht heel goed. De naam ‘Cool’ doet vermoeden dat de Pure Cool de lucht ook goed verkoelt, maar dit is minimaal. Het product is eenvoudig in gebruik en heeft een goede kwaliteit, maar zou op het gebied van verkoeling nog wat verbetering kunnen gebruiken. 

 

Voor- en nadelen

Voordelen

 • Reinigt de lucht goed
 • Heel geschikt voor hooikoorts- en astmapatiënten
 • Mooi design

Nadelen

 • Verkoelt minimaal

De beste prijzen

595.00 EUR

Klik hier

599.00 EUR

Klik hier

599.00 EUR

Klik hier
Dyson Pure Cool Desk

Dyson Pure Cool Desk

Gewicht: 4,98 kg

Reinigingstechniek: HEPA filter

Soort: Tafelventilator

Geluidsniveau: 42,3 dB

De beste prijzen

549.00 EUR

Klik hier

549.00 EUR

Klik hier

De Dyson Pure Cool Desk is een luchtreinigingsventilator die je op een tafel of bureau kunt zetten. Het product reinigt en verkoelt de lucht, zodat je in schone én koele lucht kunt werken. De Dyson Pure Cool heeft een oscillatiehoek van 350 graden en beschikt over 10 snelheidsinstellingen. Het product weegt 4,65 kilogram. Het HEPA-filter dat in het product zit is een Glass HEPA Media filter. Je kunt de slaaptimer inschakelen, zodat het apparaat zichzelf automatisch uitschakeld na een vooraf ingestelde periode. Je bedient het apparaat met stembediening of met de bijgeleverde afstandsbediening.

Onze mening 

Laten we beginnen bij het uiterlijk van de Dyson Pure Cool Desk: het design voldoet aan alle eisen die je van een echte Dyson kunt hebben. Bovendien reinigt dit apparaat de lucht in een ruimte zeer effectief. De verkoeling die het product biedt is er wel, maar omdat je met de Dyson Pure Cool Desk de lucht alleen verplaatst, haal je de temperatuur in een ruimte niet enorm naar beneden. 

 

Voor- en nadelen

Voordelen

 • Mooi design
 • Reinigt de lucht effectief
 • Voorzien van slaaptimer

Nadelen

 • Verkoeling kan effectiever

De beste prijzen

549.00 EUR

Klik hier

549.00 EUR

Klik hier

Dyson Aircooler Kopen - Alles Wat Je Over De Dyson Luchtkoeler Moet Weten

Wil jij de beste Dyson airco kopen? Een Dyson Aircooler of luchtkoeler is een ideaal apparaat als je verkoeling wil in je huis, zonder meteen een airco aan te hoeven schaffen. Je kunt de Dyson eigenlijk zien als een mobiele airco, zonder de nadelen van een mobiele airco, zoals een afvoerslang die je via een deur of raam naar buiten moet hangen. Je kunt de Dyson aircooler overal mee naar toe nemen. De luchtkoeler verspreidt een aangename, koele luchtstroom en ziet er bovendien mooi uit. 

Is Er Geen Dyson Airco?

Nee, er is geen Dyson Airco. Dit is ook niet nodig met de aircooler technologie van dit merk, want de aircooler van Dyson verkoelt de lucht in een ruimte zeer effectief, zonder dat de warme lucht afgevoerd hoeft te worden. 

Wat Is Een Dyson Aircooler

Een Dyson aircooler is een apparaat dat de ruimte in huis verkoelt zonder bladen. De koele lucht wordt via een krachtige luchtstroom door de ruimte verspreid. 

Is Een Aircooler Hetzelfde Als Een Airco?

Nee, een aircooler is niet hetzelfde als een airco. Een airco voert warme lucht af, terwijl een aircooler koele lucht verspreidt. Een aircooler is een type ventilator, niet een type airco. 

Waarom Zou Je Een Aircooler Kopen?

Het kopen van een aircooler is een gezonde én goedkopere manier om je ruimte te verkoelen. Bij een aircooler heb je geen installatiekosten. De koele luchtstroom wordt krachtig door de ruimte heen verspreidt en bereikt iedere hoek van de kamer, waardoor je op een eenvoudige manier toch geniet van effectieve verkoeling. 

Wat Zijn De Voordelen Van Een Luchtkoeler?

Een luchtkoeler is een goedkope en eenvoudige manier om je ruimte goed te koelen. De Dyson is één van beste ventilatoren die zo verkoelt dat de temperatuur daalt in de hele ruimte. 

Waar Moet Je Op Letten Bij Het Kopen Van Een Dyson Aircooler?

Functies

Vraag je bij het kopen van een Dyson aircooler af welke functies jij belangrijk vindt. Wil je dat jouw aircooler de lucht alleen koelt, of vind je het ook belangrijk dat de lucht gereinigd wordt? Wil je dat de aircooler zowel kan verwarmen als kan verkoelen? Denk hier goed over na! 

Gebruiksgemak

De Dyson Aircoolers scoren heel hoog op het gebied van gebruiksgemak. De apparaten hoeven niet op een ingewikkelde manier geïnstalleerd te worden en zijn makkelijk te bedienen met een afstandsbediening. Dit maakt Dyson een zeer aantrekkelijk merk. 

Te Koelen Oppervlakte

Om te weten welke van de verschillende Dyson aircoolers het beste bij je past, is het goed om te weten hoe groot het oppervlakte van je woning is. Je weet dan ook of de ventilator voldoende capaciteit heeft voor deze ruimte, of dat je een tweede aircooler nodig hebt. 

Kantelbaar

Wil je dat jouw Dyson aircooler kantelbaar is? Kijk dan goed welke van de Dyson airco’s aan deze eis voldoet. 

Reviews

Lees altijd de reviews voordat je een product aanschaft, zodat je zeker weet dat verschillende mensen het product uitgeprobeerd hebben en er enthousiast over zijn. 

Prijs

Hoe meer opties er op je aircooler zitten, hoe hoger de prijs zal zijn. Als je kiest voor een aircooler die niet alleen kan verkoelen, maar ook kan verwarmen, dan zal je hier ook meer voor betalen. Let wel op, een Dyson apparaat is in verhouding bijna altijd wat duurder dan een alternatief van een ander merk. Toch komt de prijs niet uit de lucht vallen, want met een product van dit merk weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. 

Wat Is De Beste Dyson Aircooler?

De Beste Dyson Luchtkoeler Volgens Onze Test

De beste Dyson Luchtkoeler volgens onze test is de Dyson Pure Cool. Dit topmodel met luchtreinigingsventilator zorgt er niet alleen voor dat de luchttemperatuur aangenaam koel blijft, maar zorgt ook dat vieze deeltjes uit je koele lucht gefilterd wordt. Deze aankoop komt bij ons als beste uit de test en onze beoordeling is daarom ook meer dan positief. Deze aircooler kan het hele jaar door gebruikt worden als luchtreiniger, maar in de warmte van de zomer ook als luchtkoeler tijdens een hittegolf. Topklasse van Dyson die alternatieven uit eigen assortiment het nakijken geeft. 

AnneJanssen

Anne Janssen

Traditional El Salvadorian breakfast in El Tunco cost $2-$5 numerous restaurants, cafes and stands offer up Desayuno Traditional. I can and do eat this daily, eggs, avocado, beans, fried banana’s and bread are perfect after surf meal, this is what the locals eat daily at home as well.

Artikel review (0)

Gerelateerde berichten

Mobiele airco kopen – Waar op letten

Mobiele airco kopen – Waar op letten?

Anne Janssen - Jun 17, 2021

Hoe werkt een mobiele airco

Hoe Werkt Een Mobiele Airco

Anne Janssen - Jun 17, 2021

Hoe werkt een luchtkoeler?

Hoe werkt een luchtkoeler?

Anne Janssen - Jun 17, 2021

advertising

Wat Kost Een Mobiele Airco Aan Stroom

Anne Janssen - Jun 17, 2021