Beste Slowjuicer
Koken & Tafelen

Beste Slowjuicer - Wat Zijn De Beste Slowjuicers van 2021

Sarah van Timmeren - 23 maart, 2021

Sarahvan Timmeren Laatst bijgewerkt op 13 april, 2021

Beste Slowjuicer - Een Overzicht Van De Beste Slowjuicers

Heb je net besloten om dagelijks meer groente en fruit binnen te krijgen of ben je al bekend bent met gezonde sapjes van de juice bar en op zoek naar de beste slowjuicer? We got you.

De ene is, zoals ze zeggen, de andere niet. Om je te helpen kiezen vergeleken we de fijnste juicers van het wereldwijde web in onze slowjuicer test. In deze review delen we alle ins en outs en de verschillen om op te letten. Wat is een slowjuicer en wat maakt de slowjuicer zo populair? Wat zijn de voordelen van een slowjuicer ten opzichte van een blender en waar moet je op letten als je een juicer aanschaft: een compact formaat, een goedkope slowjuicer of een juicer die je makkelijk kunt schoonmaken?

We vergeleken 28 slowjuicers en hebben ze beoordeeld op basis van werking, bediening, ervaringen van klanten, levering, betrouwbaarheid en natuurlijk de prijs. De beste in elke categorie staan hieronder vermeld.

Wat Is Een Slowjuicer?


Slowjuicers zijn the new kids on the block. Een slowjuicer perst sap langzaam uit groente en fruit, met behoud van alle voedingsstoffen, vitamines en mineralen. In korte tijd, met minimaal snijwerk. Daarbij maakt het niet uit of je kiest voor fruit, wortel, stukken gember of zelfs noten.

In plaats van een dikke smoothie, zoals uit een blender, perst de slowjuicer alles tot een gezond sapje zonder pulp.

advertising

Slowjuicer Review - De Beste Slowjuicers Per Type Juicer

Kies je voor een slowjuicer, dan is het een kwestie van kiezen wat je belangrijk vindt. Ga je voor een eenvoudig te reinigen juicer? Het kleinste formaat, de goedkoopste of de beste slowjuicer volgens de consumentenbond? We hebben ze allemaal voor je vergeleken en de 6 beste hieronder voor je op een rij gezet. Klik op de titel om meer over de slowjuicer te lezen.

Koopgids Slowjuicer - Waar Moet Je Op Letten

Sarahvan Timmeren

Sarah van Timmeren

Sarah is een 90’s kid uit Amsterdam. Met een aantal jaar werkervaring als creative voor bekende food- en beautymerken bij een Amsterdams social media bureau, een stage bij ELLE.nl en haar interesse in (vegan) voeding, sport en health is ze sinds 2018 creative freelancer & copywriter in de health & gym branche. Dit jaar rond ze de opleiding Holistisch voedingscoaching af.

Artikel review (0)
Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy