Kleine Magnetron
Koken & Tafelen

Kleine Magnetron: Wat Zijn De Beste Mini Magnetrons Van 2021

Anne Janssen - 8 april, 2021

AnneJanssen Laatst bijgewerkt op 22 april, 2021

Kleine Magnetron Test - De 5 Beste Mini Magnetrons Voor Elke Situatie

Wil je lekker snel voedsel ontdooien of een maaltijd opwarmen en zoek je naar de beste kleine magnetron? Nou, die zijn er genoeg! Dus het kan nog een hele toer zijn om daaruit de slimste keuze te maken. Zeker omdat de mini magnetron best wel een bijzonder apparaat is met bijzondere eigenschappen. Meestal is zijn inhoud hooguit 10 liter en heeft hij een compact formaat. Superhandig voor een klein aanrecht of voor de caravan. En ook een uitkomst voor mensen met haast, omdat een kleine magnetron van 5 liter of een magnetron van 10 liter nu eenmaal sneller opwarmt dan een groter apparaat. Minder afstand binnenin hè…

Om jou te helpen bij je keuze, hebben we wat dingen voor je uitgezocht. In dit artikel, compleet met kleine magnetron test, lees je meer over het hoe en waarom van deze keukenapparaten. En we hebben wel 26 verschillende apparaten voor je getest. Dat is gebeurd op basis van onder meer werking, bediening, ervaringen van klanten, levering, betrouwbaarheid en prijs. Nóg meer informatie vind je in de handige koopgids, vol tips en aanbevelingen. Lees het allemaal eens door, dan weet je daarna beslist welke kleine magnetron of kleine combimagnetron voor jou de beste is.

advertising

Kleine Magnetron - Een Overzicht Van De Beste Kleine Magnetrons

Uit onze mini magnetron test hebben we de beste 5 apparaten geselecteerd en ingedeeld in 5 categorieën: één beste kleine magnetron per categorie. Klik hieronder op een categorie om direct naar de juiste informatie te gaan:

Beste Kleine Magnetron

Inventum MN 207S Review

Inventum MN 207S

Vermogen: 800 Watt

Inhoud: 20 L

Gewicht: 11,7 kg

Openingsrichting: Linksdraaiend

De beste prijzen

74.95 EUR

Klik hier

74.99 EUR

Klik hier

74.99 EUR

Klik hier

Ben je op zoek naar de beste kleine magnetron? De Inventum MN 207S is een goede, kleine magnetron. Dit apparaat heeft een vermogen van 800 Watt en heeft 20 liter inhoud. Het draaiplateau in deze keukenmachine heeft een diameter van 25,5 cm. De zilveren krachtpatser is voorzien van 5 magnetronstanden en een ontdooifunctie. Er zijn ook 8 voorgeprogrammeerde programma’s: opwarmen, groenten, vis, vlees, pasta, aardappelen, pizza en soep. De magnetron is voorzien van een digitale klok en binnenverlichting. Er zit 5 jaar garantie op deze machine. 

Onze mening 

Deze kleine magnetron is een mooie aankoop wanneer je op zoek bent naar een keukentoestel die lekker klein is, zodat hij goed in je keuken past. Met de verschillende standen kan je vrijwel alle soorten voedsel opwarmen. Op het digitale display kan je bovendien goed zien welke stand je instelt en kan je goed zien op hoeveel tijd te timer staat. Deze kleine magnetron doet alles wat hij moet doen: eten opwarmen!

 

Voor- en nadelen

Voordelen

 • Eenvoudig in gebruik
 • Met digitaal display
 • 8 verschillende opwarmprogramma’s

Nadelen

 • Kort snoer

De beste prijzen

74.95 EUR

Klik hier

74.99 EUR

Klik hier

74.99 EUR

Klik hier

Beste Kleine Magnetron 5 Liter

Severin MW 7893 Review

Severin MW 7893

Vermogen: 1000 Watt

Inhoud: 20 L

Gewicht: 10,6 kg

Openingsrichting: Linksdraaiend

De beste prijzen

79.00 EUR

Klik hier

84.19 EUR

Klik hier

84.19 EUR

Klik hier

De Severin MW 7893 is een mooie kleine magnetron die ook is voorzien van een grill. Dit keukenapparaat heeft een vermogen van 700 Watt, en de grillfunctie heeft een vermogen van 1000 Watt. De diameter van het draaiplateau is 25,4 cm. Dit huishoudelijk apparaat is voorzien van 5 verschillende powerinstellingen en 8 automatische kookprogramma’s. Op het digitale display met 24-uurs klok kan je aflezen en instellen wat het apparaat doet of moet doen. De deur van de magnetron opent naar links. 

Onze mening 

Deze kleine magnetron is zeer prettig in gebruik! De Severin MW 7893 kan niet alleen opwarmen, maar heeft ook een grillfunctie zodat je voedsel kunt grillen. Dit maakt dit stuk keukengerei multifunctioneel. Het apparaat ziet er mooi uit met een vrolijke, rode kleur en het apparaat is handig in gebruik. Dit is een ideale toevoeging aan een kleine keuken!

 

Voor- en nadelen

Voordelen

 • Mooi design
 • Handig in gebruik
 • Duidelijk digitaal display

Nadelen

 • Prijzig

De beste prijzen

79.00 EUR

Klik hier

84.19 EUR

Klik hier

84.19 EUR

Klik hier

Beste Kleine Magnetron 10 Liter

Bosch HMT72M420 Review

Bosch HMT72M420

Vermogen: 800 Watt

Inhoud: 17 L

Gewicht: 12 kg

Openingsrichting: Linksdraaiend

De beste prijzen

93.00 EUR

Klik hier

72.79 EUR

Klik hier

72.79 EUR

Klik hier

De Bosch HMT72M420 magnetron is een losstaand keukenapparaat met een inhoud van 17 liter en een vermogen van 800 Watt. De magnetron is in te stellen op 5 verschillende standen. Het apparaat is voorzien van een tijdschakelaar en automatische uitschakeling na 60 minuten. Dankzij de binnenverlichting en de draaideur met kijkvenster kan je goed kijken of je eten al voldoende is opgewarmd. De diameter van het draaiplateau is 24,5 cm. Op dit apparaat zit 2 jaar fabrieksgarantie. 

Onze mening 

Hoewel de Bosch HMT72M420 er op het oog niet bijzonder uitziet, is deze magnetroon een goede koop als je op zoek bent naar een manier om snel en makkelijk eten op te warmen. Dit kooktoestel is eenvoudig in gebruik en bovendien niet al te duur. Het eten wordt goed en gelijkmatig opgewarmd. Een goede, degelijke magnetron!

 

Voor- en nadelen

Voordelen

 • Makkelijk in gebruik
 • Warmt goed en gelijkmatig op
 • Goede prijs kwaliteit verhouding

Nadelen

 • Je kunt geen kleine tijdseenheden zoals een halve minuut instellen

De beste prijzen

93.00 EUR

Klik hier

72.79 EUR

Klik hier

72.79 EUR

Klik hier

Beste Kleine Magnetron Voor Caravan

Samsung MS23K3513AS/EN Review

Samsung MS23K3513AS/EN

Vermogen: 800 Watt

Inhoud: 23 L

Gewicht: 12 kg

Openingsrichting: Linksdraaiend

De beste prijzen

92.16 EUR

Klik hier

109.99 EUR

Klik hier

119.00 EUR

Klik hier

Ben je op zoek naar de beste kleine magnetron voor in de caravan? Dan is de Samsung MS23K3513AS/EN een goede koop. Deze machine heeft een vermogen van 800 Watt en heeft ook een grillfunctie en een ontdooifunctie. De diameter van het draaiplateau is 28,8 cm en de machine weegt 12 kilogram. De deur van deze microgolf machine draait naar links open. De magnetron is voorzien van een zuinige ECO-modus zodat je weinig stroom nodig hebt om eten op te warmen. 

Onze mening 

Wat deze microwave van Samsung zo ideaal maakt, is het feit dat deze heel weinig stroom verbruikt, zowel bij het opwarmen van eten als bij het grillen met behulp van de handige grillfunctie. Bovendien is het apparaat heel makkelijk schoon te maken dankzij de onderhoudsvriendelijke, hygiënische en duurzame binnenkant. Dankzij het automatische ontdooi-algroritme bespaar je kooktijd. Een mooie koop voor in de camper of caravan waar je wel elektriciteitsaansluiting hebt, maar niet te veel elektriciteit wil verbruiken! Ook is deze keukenmachine ideaal voor mensen die op hun energielabel willen letten.

 

Voor- en nadelen

Voordelen

 • Energiezuinig en dus weinig energieverbruik
 • Veel bedieningsgemak
 • Met grillfunctie en ontdooifunctie

Nadelen

 • Kleinere inhoud dan normale magnetron

De beste prijzen

92.16 EUR

Klik hier

109.99 EUR

Klik hier

119.00 EUR

Klik hier

Beste Kleine Combimagnetron

Panasonic NN-DF383BEPG Review

Panasonic NN-DF383BEPG

Vermogen: 1000 Watt

Inhoud: 23 L

Gewicht: 13,3 kg

Openingsrichting: Linksdraaiend

De beste prijzen

249.00 EUR

Klik hier

247.99 EUR

Klik hier

De Panasonic NN-DF383BEPG combimagnetron is niet alleen een magnetron, maar functioneert ook als oven en grill. Het product heeft een inhoud van 23 liter en een vermogen van 1000 Watt, waarmee het energiegebruik normaal is. De combimagnetron weegt 13,3 kilogram en opent horizontaal. De magnetronoven heeft 6 standen en de maximale temperatuur is 220 graden. Dit appraat is ook geschikt voor rechthoekige ovenschalen, omdat de hitte gelijkmatig verdeeld wordt. Het apparaat komt met 2 jaar garantie. 

Onze mening 

Deze magnetronoven is multifunctioneel, omdat deze solo magnetron niet alleen een normale magnetron, maar ook een combimagnetron is met relatief veel inhoud. Zoek je dus een handige machine met oven voor in jouw kleine huis of keuken? Dan is dit een mooie combimagnetron die niet te veel ruimte inneemt. Dankzij de grill en oven kan je eten niet alleen ontdooien en kan je ook compacte maaltijden gemakkelijk opwarmen, maar kan je ook andere producten bakken of klaarmaken.

 

Voor- en nadelen

Voordelen

 • Multifunctioneel dankzij combi-functie
 • Warmte beter behouden dankzij oven- en grillfunctie
 • Handig te bedienen dankzij handige draaiknop

Nadelen

 • Niet geschikt voor het bereiden van een groot gerecht

De beste prijzen

249.00 EUR

Klik hier

247.99 EUR

Klik hier

Koopgids - Beste Kleine Magnetron

Wil jij de beste kleine magnetron kopen om producten in op te warmen of te ontdooien? Wij vertellen je graag waar je op moet letten bij een kleine magnetron voor in een kleine ruimte of keuken. Ook vertellen we je waarom het zo handig is om voor een kleine combi-magnetron te kiezen. Lees dus snel verder! 

Wat zijn de voordelen van een kleine magnetron?

Een kleine en compacte magnetron is ideaal voor mensen die leven in een kleine ruimte, of voor mensen die een kleine keuken hebben. Het apparaat heeft veel voordelen, want het neemt op deze manier weinig ruimte in beslag. Toch heb je wel de mogelijkheid om eten op te warmen of te ontdooien. Sommige kleine modellen zijn zelfs voorzien van een grill- of ovenfunctie, zodat je het apparaat ook kunt gebruiken als oven. 

Waar moet je op letten?

Maar waar moet je nu eigenlijk op letten bij de aankoop van een kleine magnetron? Ten eerste is het handig om te kijken naar het aantal (voorgeprogrammeerde) functies van het keukenapparaat. Waarvoor ga je het apparaat gebruiken en over welke functies moet het keukentoestel beschikken? Ook speelt de inhoud een rol. Hoe groot moet de diameter draaiplateau zijn en hoe groot moet je oven zijn om te zorgen dat er een goede ovenschaal in past? Ten slotte speelt de vraag of je een combimagnetron wil kopen een rol. Dit kan heel handig zijn, omdat je het apparaat dan niet alleen als magnetron, maar ook als oven kunt gebruiken om eten, zoals een ovenschotel klaar te maken. Bepaal dus wat jij belangrijk vindt en kies de magnetron of combimagnetron uit die past bij jouw wensen! 

De Beste Kleine Magnetron Volgens Onze Test

Ben jij van plan om een kleine magnetron te kopen? Dan adviseren wij de Inventum MN 207S! Dit keukenapparaat is met zijn vermogen van 800 Watt en een inhoud van 20 liter een uitstekende keuze. Je kunt gebruik maken van 5 magnetronstanden, plus een ontdooifunctie. Daarnaast zijn er nog 8 voorgeprogrammeerde programma’s die voor verschillende soorten eten bedoeld zijn. Het hele pakket is te krijgen voor een uitstekende prijs. Stop met twijfelen en koop dit model vandaag nog!

AnneJanssen

Anne Janssen

Traditional El Salvadorian breakfast in El Tunco cost $2-$5 numerous restaurants, cafes and stands offer up Desayuno Traditional. I can and do eat this daily, eggs, avocado, beans, fried banana’s and bread are perfect after surf meal, this is what the locals eat daily at home as well.

Artikel review (0)