Koken & Tafelen

De Strandloge Winterswijk Beoordelingen

Anne Janssen - February 12, 2021

“Niet bij zee maar aan het strand! Een prachtige Lodge op een prachtige locatie. Met uitzicht op een prachtig natuurlijk zwembad, gelegen in het midden van het bos, vindt u het paradijs in de Achterhoek.“

“Gasten een onvergetelijke avond bezorgen, dat is waar het mij elke dag opnieuw om te doen is. Koken is zoveel meer dan in een pannetje roeren. ‘Werelds’ koken met producten uit eigen streek, dat geeft zo’n voldoening. Als keukenteam steken we de koppen regelmatig bij elkaar en bespreken we nieuwe ideeën. Is een gerecht niet helemaal wat we ervan verwachten dan gaat het terug en doen we het opnieuw. Zoals met veel dingen gaat het om de totaalbeleving, op momenten waarop alles klopt en je zaak kolkt van gezelligheid, creëer je herinneringen. ”

 

De Strandloge Winterswijk

Anders dan de naam doet vermoeden ligt de Strandlodge in Winterswijk niet aan zee. Wel ligt het aan het strand! De locatie van de lodge ligt in een prachtig bos met een fraai uitzicht op het natuurbad van Winterswijk. Op zomerse dagen is het heerlijk vertoeven op het dakterras. De lodge heeft een fraaie open keuken.

De eigenaar van de Strandloge probeert bijzondere, exquise gerechten te bereiden: allen van lokale bodem uit de achterhoek. Niet voor niets heeft het restaurant een Michelinster!

 

https://reviewmeisters.nl

Anne Janssen

Traditional El Salvadorian breakfast in El Tunco cost $2-$5 numerous restaurants, cafes and stands offer up Desayuno Traditional. I can and do eat this daily, eggs, avocado, beans, fried banana’s and bread are perfect after surf meal, this is what the locals eat daily at home as well.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy